La nostra estratègia...
trobar la teva essència

Definim estratègies de comunicació úniques i desenvolupem el seu propi llenguatge permetent a les marques posicionar-se al mercat i connectar millor amb el seu públic

Estratègies per generar un llenguatge únic

Definim estratègies de comunicació que busquen en les marques o organitzacions quina és la seva veritable essència. A partir d’aquí podem construir el seu missatge, el seu imaginari, el seu caràcter… en definitiva tot un llenguatge que connecti de manera única amb els seus clients.

Un posicionament radical

Utilitzem diferents mètodes per poder trobar els elements clau en la definició de l’estratègia. Alguns d’aquests mètodes són colaboratius, altres es basen en tècniques de Design Thinking o en la dinamització de moodboards. Això ens permetrà trobar un posicionament radicalment diferent, perquè sorgirà d’allò que realment us motiva.

Una estratègia centrada en l’usuari

Situem al client en el centre del tot el que projectem. Definim minuciosament els perfils per desenvolupar una estratègia que pugui atraure inicialment la seva atenció, per després connectar amb ell, i finalment fidelitzar-lo.

Implementació per canals

La comunicació actual, o és multicanal o no és. Definim al detall l’estratègia i la implementació, amb accions concretes en cada un dels canals, online i offline, i les posem en marxa afegint-hi grans dosis de creativitat.

Definició de KPI

Fixem objectius i espectatives que després transformem en indicadors concrets i quantificables que es puguin revisar en els períodes establerts. Així podem fer una avaluació continuada de les nostres fites i reaccionar a temps si ens n’allunyem.

ALGUNS CLIENTS

Grans marques que han crescut aquí

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

ÀMBITS D'ESPECIALITZACIÓ

MODA

TECNOLOGIA

ELECTRÒNICA

PUNT DE VENDA

INSTITUCIONAL

Logo Icònica
937 885 767
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Segueix-nos!
Mantén-te informat
Correu erroni
Correu erroni
Mantingue't informat
© Icònica Gràfica Creativa, SLU 2018 - Tots els drets reservats