Allò que ens mou
és la creativitat

Oferim la nostra creativitat a qui es vulgui comunicar de manera excepcional. Només la creativitat pot ajudar a crear nous llenguatges i a comunicar de manera única

Creativitat en
cada projecte

Només tenim un mètode: començar cada projecte en un full en blanc. Cada projecte planteja reptes diferents i la creativitat és la metodologia que aporta solucions originals en cada fase del projecte.

Creativitat col·laborativa

Creiem que la creativitat és una qualitat universal i que tothom pot ser creatiu. Nosaltres tenim l’experiència i l’hàbit de treballar amb la creativitat, i plantejem processos creatius amb els equips que treballem per obtenir les idees inicials que després transformem en grans resultats.

Creativitat per arribar més lluny

Mantenim sempre una visió transversal de qualsevol projecte i la nostra creativitat s’orienta a obtenir els millors resultats ens tots els canals en que s’haurà de transmetre el missatge. A icònica adaptem la nostra creativitat a cada canal per treure’n el màxim rendiment.

Creativitat per
mantenir-se rellevant

El repte de qualsevol departament de marketing o comunicació no és només arribar a crear un gran impacte. Després d’aquest primer assoliment el realment difícil és mantenir l’atenció dels nostres clients… A icònica mantenim sempre la creativitat en marxa perquè seguiu sent rellevants per la vostra audiència.

Creativitat a un nivell superior

A icònica creiem en el poder de la creativitat i sabem la gent pot fer coses extraordinaries. Us imagineu el potencial de milers i milers de persones aportant creativitat a la vostra marca? Podem portar la creativitat a un altre nivell, projectant campanyes que cedeixen el protagonisme a les persones i que guien la seva creativitat per expandir la comunicació de manera viral i autèntica.
Logo Icònica
937 885 767
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Segueix-nos!
Mantén-te informat
Correu erroni
Correu erroni
Mantingue't informat
© Icònica Gràfica Creativa, SLU 2018 - Tots els drets reservats