Icònica és un estudi de disseny gràfic i direcció creativa creat l’any 2003 a Terrassa. Utilitzem el disseny i la creativitat per crear una comunicació excepcional per a les marques, empreses i institucions amb qui treballem. Els nostres clients i la confiança que ens han donat amb tants i tants projectes, avalen la nostra trajectoria professional.
Les empreses i marques que destaquen són aquelles que han trobat allò que realment els motiva.
Nosaltres les ajudem
a crear el seu propi llenguatge i comunicar aquest impuls.

CREEM LLENGUATGES ÍNTIMS

Creiem que cada marca o entitat ha de poder expressar de manera única allò que vol oferir al món. A Icònica creem llenguatges íntims per a les marques, i fem que la comunicació amb els seu públic sigui especial.

MÉS PER EXPRESSAR

Donem eines a les marques per poder espressar-se més i millor. Dissenyem llenguatges visuals per comunicar-vos de manera consistent en qualsevol canal online o offline. Oferim la nostra creativitat perquè el vostre missatge sempre es mantingui rellevant.

PERQUÈ CONFIAR EN ICÒNICA

DISSENY AMB
UNA SÒLIDA ESTRATEGIA

Per poder oferir-te el millor de nosaltres, desenvolupem els projectes des de l’estratègia perquè el disseny arribi molt més lluny.

UNA CREATIVITAT
SENSE FI

El motor de l’estudi és la creativitat. No ens cansem mai de crear noves idees. I hem desenvolupat més de 2.000 projectes!

SOM PROFESSIONALS
DEL DISSENY

Tenim l’ofici per dissenyar qualsevol producte gràfic. Sabem cuidar tots els detalls perquè tot es reprodueixi perfectament en qualsevol canal.

SERVEI D'UNA GRAN AGÈNCIA,
TRACTE D'UN PETIT ESTUDI

Sentiràs la proximitat i calidesa d'un petit estudi amb la qualitat de servei i la capacitat de resposta d'una gran agència.

TREBALLEM PER COL·LABORAR
A LLARG TERMINI

El nostre interès és sempre col·laborar a llarg termini, crear visió compartida amb les vostres espectatives.

SABEM
COM COMUNICAR

Hem llançat al mercat molts projectes. Coneixem el mercat, el consumidor i entenem quina és la manera més efectiva de comunicar cada projecte.
Logo Icònica
937 885 767
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Segueix-nos!
Mantén-te informat
Correu erroni
Correu erroni
Mantingue't informat
© Icònica Gràfica Creativa, SLU 2018 - Tots els drets reservats