Fira Modernista de Terrassa 2015

Disseny de la imatge de la Fira Modernista de Terrassa 2015

cartell FMT 2015

fira modernista pinzell

fira modernista dibuix

fira modernista anunci

fira modernista programa

fira modernista maquetacio

fira modernista placa cava

fira modernista totems

fira modernista banderoles

 

Els cartells de la Fira des de les primeres edicions s’han basat en les obres de reconeguts artístes de la ciutat, han generat una serie de cartells de gran qualitat que han estat motiu de col·lecció per molta gent.

Enguany la Fira Modernista es dedica a la Figura de Josep Oller, un brillant empresari de l’espectacle que va triomfar al París de principis del segle passat. Tot i els seus origens terrassencs no es conserva un llegat gràfic o artístic a la nostra ciutat.

Per tant, aquesta és la primera ocasió, després de dotze edicions, que el cartell no es basarà en el patrimoni Modernista de Terrassa... així que l’organització de la Fira es va plantejar encarregar el disseny d’un cartell original. I Icònica ha estat l’estudi escollit per dissenyar el cartell, un gran repte que hem encarat amb molta il·lusió.

Hem reproduït l'estil dels cartells de les sales d'espectacles del París de principis del segle XIX, i així a la vegada fer un húmil homenatge a un dels primers cartellistes de renom que va donar el Modernisme Europeu, Toulusse Lautrec; que tantes i tantes vegades va dibuixar l'ambient del Moulin Rouge del Sr. Oller.

Aquest és un cartell fet per a la gent de Terrassa, però també ha estat pensat per a la projecció turística de la Ciutat a la resta de Catalunya i sobretot a l’estranger.... Mostrant un dels símbols amb més projeccció de la Terrassa Modernista: La Masia Freixa.

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.