uppali

Projecte de Branding 360º per a les noves franquícies d'Abacus Cooperativa.

 

uppali marca

uppali constructor

uppali cartell2

uppali cartells

uppali stopper1

uppali armilles

uppali bosses

uppali retol

uppali botiga

uppali botiga2

uppali botiga3

 

Abacus cooperativa ha creat un nou model de negoci en forma de franquícia, uns establiments sota la marca Uppali que oferirà als clients productes de papereria, manualitats, joguines i llibre infantil, un mix d'oferta amb el que Abacus ja té una llarga experiència.

L'estratègia comercial vol establir les seves botigues a les zones més comercials i dinàmiques de les poblacions, en locals d'uns 150 m² i la seva oferta està pensada per a un públic d'entre 0 i 14 anys, a través dels conceptes crea, imagina i juga. 

Segons el Pla Estratègic 2013-2015, Abacus preveu obrir fins a 10 franquícies en els propers 3 anys i tancar 2013 amb 4 establiments sota la marca Uppali, cercant poblacions a partir dels 15.000 habitants.

Estem molt satisfets amb l'interès que ha generat la posada en marxa d'aquest projecte. El format Uppali està pensat per incrementar la nostra presència en el territori i les nombroses consultes que hem rebut ens fa preveure una bona trajectòria. El perfil d'interessats és divers, emprenedors amb interès cultural o bé llibreries, botigues de joguines i establiments ja establerts que volen reformular el seu negoci.

Miquel Àngel Oliva, director general d'Acabus cooperativa.

Icònica ha desenvolupat per a Abacus aquest projecte de Branding 360º, des de l'estratègia de marca fins al manual d'identitat visual de la franquicia. Hem treballat intensament amb l'equip d'Abacus per definir un posicionament de marca innovador, creant un naming totalment original que evoca al lleguatge desenfadat amb què ens relacionem amb els infants. La identitat de marca volia mantenir un cert vincle amb la marca Abacus però a la vegada volia expressar el dinamisme d'aquest nou model de negoci.

 


Client: Abacus Cooperativa

Serveis: Branding, estratègia de marca, naming, identitat de marca, punt de venda,

 

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.