Disseny integral per a l'hortadecasa.com

on .

Ja fa un temps que treballem en el desenvolupament de l'estratègia de comunicació de l'Horta de casa. Un nou concepte de negoci que es basa en les cistelles de fruita i verdura de Km 0, però té com a diferencial el seu sistema de subscripció setmanal amb un preu rodó.

A l'estudi ens hem encarregat de desenvolupar tots els elements de la seva identitat visual, així com els materials de comunicació que es s'utilitzen per a la promoció de les cistelles. La identitat visual ha recollit l'estètica del producte tradicional i de proximitat, i l'ha actualitzat per explicar els beneficis d'aquest nou model de negoci. No deixeu de visitar el seu web, que també hem dissenyat i desenvolupat, per començar a gaudir altra vegada de l’autèntic sabor de la fruita i la verdura. Nosaltres ja en som subscriptors!

hortadecasa.com

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.