Revista d'òmnium

on .

Òmnium Cultural ha editat de nou la seva revista per explicar els principals projectes de l'entitat. La nova revista, de 16 pàgines a tot color, reapareix després de deixar d'editar-se l'any passat, a conseqüència de les restriccions pressupostàries. El seu objectiu és recollir i difondre tota la feina que fa Òmnium, gràcies als seus gairebé 40.000 socis i les seves 31 seus territorials.

L'entitat va convocar a principis d'any un concurs per a l'edició de la revista durant el 2014. Èmfasi Comunicació i Icònica vàrem unir esforços per a aquest projecte i vàrem ser els guanyadors de la convocatoria.  En un temps rècord de poques setmanes hem renovat el disseny de la revista i hem confeccionat els continguts. La revista centra el seu interès en les campanyes que està portant arreu del territori en un any clau per al nostre país. El disseny preten fer els continguts molt àgils en la seva lectura i motivar la participació en qualsevol de les campanyes i mobilitzacions que organitza òmnium.

Podeu descarregar-vos la revista o bé consultar-la en línia:

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.