Revista d'òmnium per la Diada

on .

Coincidint amb la Diada, Òmnium Cultural ha editat la segona revista d'enguany. La revista que s'ha fet arribar als gairebé 40.000 socis de l'entitat, recull les notícies de les activitats i campanyes realitzades els últims mesos i dedica la major part del seu contingut a la campanya "Ara és l'hora".

Disseny integral per a l'hortadecasa.com

on .

Ja fa un temps que treballem en el desenvolupament de l'estratègia de comunicació de l'Horta de casa. Un nou concepte de negoci que es basa en les cistelles de fruita i verdura de Km 0, però té com a diferencial el seu sistema de subscripció setmanal amb un preu rodó.

Revista d'òmnium

on .

Òmnium Cultural ha editat de nou la seva revista per explicar els principals projectes de l'entitat. La nova revista, de 16 pàgines a tot color, reapareix després de deixar d'editar-se l'any passat, a conseqüència de les restriccions pressupostàries. El seu objectiu és recollir i difondre tota la feina que fa Òmnium, gràcies als seus gairebé 40.000 socis i les seves 31 seus territorials.

Disseny web de Nottopic

on .

Icònica ha desenvolupat el web de nottopic, un projecte d'emprenedoria de recent creació. Aquesta empresa té una actitut molt social i per tant el web té un comportament "responsive" per adaptarse a qualsevol entorn mòbil.

La Curulla, disseny de la identitat i web

on .

Recenment hem publicat el web de La curulla. És una pàgina senzilla i funcional que ha estat dissenyada pensant amb un comportament "responsive" que fa que s'adapti a pantalles de sobretaula i mòbils. Per aquest projecte d'emprenedoria que elabora i entrega a domicili "plats cuidats", també hem dissenyat la identitat visual i alguns elements promocionals.
Podeu consultar el projecte i també la seva web.

Campanya anual per a TerrassaSports

on .

Hem començat a treballar amb TerrassaSports per portar la seva comunicació durant aquest curs. La primera campanya ja es pot veure en anuncis a la premsa i als autobusos de Terrassa. Estem preparant moltes més accions per promocionar el centre d'esports i salut més actiu de la ciutat.

Yuzz day

on .

La Fundación Banesto ha organitzat per tercera vegada el "encuentro yuzz", un event on Joves de tot l'estat tenen la posibilitat d'exposar els projectes d'emprenedoria de base tecnològica que desenvolupen en el marc de programa Yuzz. Icònica s'ha encarregat del disseny de tot la comunicació i l'escenografia de l'event.
Aquí podeu veure un recull de fotos de l'event.

iconica logo

c. de la Font Vella, 78 2n 2a
08221 Terrassa, Barcelona

Tel. 93 788 57 67

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

iconica linkedin iconica behance iconica facebook iconica twitter

Fem disseny

El disseny és la nostra passió, és allò que sabem fer bé. Cerquem un disseny útil i universal que respongui a una estratègia de comunicació única. Nosaltres t'ajudarem a crear-la.

Alguns projectes

Som membres de

O40

Icònica forma part de la comunitat Orbital 40 que promou la millora de la  competitivitat empresarial i l'atracció i retenció de talent a la ciutat de Terrassa.

Newsletter

Subscriu-te a la nostra llista de correu i et mantindrem informat de les nostres novetats.